Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Так, цього разу співачка показала в соцмережі спекотне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі, а в підписі до нього розповіла про фільм, який нещодавно подивилася, і який її не вразив. Як видно, на знімку співачка позує в джинсах і сексапільному яскравому топі, який ледь утримує її груди, при цьому вона склала губи "качечкою".

Читайте Знай в Google News!

Вчора я подивилася фільм за 200 млн доларів. З неймовірними спецефектами, ім'ям великого режисера і величезними очікуваннями. Але мені не дуже сподобалося. Мені, великому критику, здається, що режисер, думаючи про масштабне забув про важливе. Про найголовніше, що рухає нас людей. І це не любов, Та я це я це кажу. Це хімія. Обравши на головні роль трьох абсолютно не відчувають нічого один до одного, але підходять ідеально на роль акторів він думав, що зможе обдурити нас. Але не зовсім вийшло. Адже саме хімія спочатку рухає кожним з нас. Chemistry. Хімія це те, що змушує стежити нас і слідувати за тим, хто здавалося б не підходить нам зовсім. Хімія між людьми породжує в нас дикий інтерес стежити, що ж там буде далі. Породжує фантазії.

Стать. Це перша і найпростіша щабель. Ми нюхаємо один одного, як тварини, і наші інстинкти змушують нас рухатися. Це не просто декольте або коротка спідниця, це не голий торс або м'язи у хлопця. Вірніше це просто. Якби головний герой хоч на секунду дійсно зацікавився героїнею, а не прикривався сюжетом «я повинен врятувати її дитину», то ймовірно, мені було б цікавіше дивитися. Саме з хімії народжується та сама неймовірна любов. І вона неможлива без бажання торкатися і володіти. А далі. Далі все залежить від нас. Нашого виховання, положення і обставин. Ниці почуття, скаже одні. Початок, думаю я. ми боїмося, ми заперечуємо, але це частина нас. Важлива і основоположна. І якщо ви хочете посперечатися зі мною, то я готова вислухати ваші аргументи", - написала Анна в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".