Доньці артистки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маші майже 17 років. Дівчина вже давно самостійна, вона живе окремо квартирі з подружкою цього року якраз закінчила школу. Маша вже спробувала себе в моделінгу, а ще вона активний користувач Instagram, де радує фоловерів яскравими моментами з життя. Так, цього разу красуня показала незвичайні фото, на яких з'явилася в цікавому рокерському образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Маша з'явилася в цікавій локації, вона позує фотографу на даху, а за її спиною видно Київський район Оболонь. На прогулянку юна красуня вийшла в чорних шкіряних штанях і темній кофтині, поверх якої накинула чорну шкіряну куртку. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Кравець-молодша написала: "Насолоджуємося видами на оболонь". Фоловери не пройшли повз і почали засипати красуню компліментами в коментарях до фото, багато хто в захваті від того, як вона схожа на зіркову матусю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розбурхала свіжими фото.