Репер і підприємець Тимур Юнусов, відомий публіці під псевдонімом Тіматі, також є батьком двох дітей. Нещодавно стало відомо про його розставання з цивільною дружиною Анастасією Решетовою, яка народила йому сина Ратміра. Хлопчику ще немає і року.

Читайте Знай в Google News!

У Тіматі є старша дочка Аліса від іншої жінки, яку часто виховує мати репера Симона. Саме під час спільного сімейного вихідного музиканта побачили в компанії не тільки матері і дочки, але і вже колишньої коханої.

Дочка Аліса продовжує освоювати улюблений вид спорту Тіматі-Серфінг. На цей раз вони вирушили в Москві в центр, де хвилі створюють в спеціальному басейні. Відео про те, як Аліса вчиться серфінгу під керівництвом тата, в Instagram опублікувала мама Тіматі - Симона Яківна. Зокрема кадри зі сторінки Симони опублікували в Telegram-каналі тільки нікому.

Тіматі, скріншот відео
Тіматі, скріншот відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Невже недільний день закінчився! Вийшли о 10 ранку, повернулися о 10 вечора! Хай живе понеділок!!! 🙈", - написала Симона.

На задньому плані кадру, де займається маленька Аліса видно невимушена бесіда Тіматі з Настею. Можливо, пара вирішила залишитися друзями і зберегти теплі стосунки навіть після розставання, адже у них росте спільний син, фотографію з яким репер опублікував якраз після того, як їх побачили разом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіматі на межі розставання, Решетова знову натякнула на кінець.

Як повідомляв Знай. ua, Тіматі кинув красуню-дружину з маленьким сином, названо ім'я винуватиці розлучення.

Також Знай. ua писав, що Тіматі кинув красуню-дружину з малолітнім сином, колишня ридає від горя.