Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала палкі фото з ефіру "танців зі заїздами", на яких з'явилася в дивовижному образі.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Дорофєєва відображена в компанії свого чоловіка Володимира Дантеса, а також ведучого "Танців з зірками" Юрія Горбунова. Як видно, на ефір Надя прийшла в еротичному вбранні, як ніби забула надіти штани. На ній сексапільне чорне боді з цікавими рукавами і прозорими колготками. Її волосся красиво укладені і прикрашені кокетливими вушками, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до публікації Дорофєєва написала: "Стільки емоцій від вчорашнього ефіру. Як класно, що все-таки є @tanci1plus1. Як вам ефір?". Фанати кинулися активно обговорювати нові фото зіркової красуні, її засипають компліментами, захоплюючись її незвичайним чином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.