Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка в посивіння місяці вагітності активно публікувала в соцмережі Instagram яскраві знімки з красивих фотосесій, кілька тижнів тому народила сина. А практично відразу після виписки з пологового будинку зірка з чоловіком і дітьми вирушила до Туреччини на відпочинок. Але тепер вона повернулася і вже показує знімки з України.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях, які показала Джамала в соцмережі, вона відображена в цікавій локації під назвою PARK3020. Це перший публічний парк сучасної української скульптури у Львові. Перед камерою співачка з'явилася у світлому брючному костюмі оверсайз, під піджаком якого видно чорний топ. У підписі до фото Джамала написала: "Цими чудовими фото з виставки хочу нагадати вам, що "серпень зовсім не вічний". І вже навіть половина вересня пробігла! А це чудове творіння Назара Білика немов говорить, що "любов - усьому голова!". Спасибі, що слухаєте "ендорфіни". Скоро буде красивий кліп... Можу просто сказати, що такого у мене ще не було! Співайте пісню #ендорфіни, відзначайте мене і @pianoboy_official. Нам буде дуже приємно. P. S. Ах, так, по фото може здатися, що я в Італії, але ні! Це зовсім поруч зі Львовом!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.