Телеведуча російського шоу "Давай одружимося" Лариса Гузєєва не тільки чудова актриса, але і чудовий кулінар. Знаменитість часто ділиться рецептами з шанувальниками в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На карантині Лариса балувала свого чоловіка, ресторатора Ігоря Бухарова смачними домашніми обідами. Однак далеко не всі родичі високо цінують кулінарний талант актриси.

У програмі "На дачу" телеведуча побувала в родині Данилових. Подружжя активно займаються городом, де вирощують баклажани і перці. Але Данилови не вживають в їжу багаті вітамінами і мінералами овочі, зате згодовують їх тваринам. Господиня зізналася, що поки не навчилася готувати таким чином, щоб страви з овочів сподобалися всім членам родини.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гузєєва зізналася, що їй теж доводилося стикатися з такою проблемою. Виявилося, що її донька Ольга дуже вибаглива в їжі. Дівчина повністю відмовилася від м'яса і прийняла філософію вегетаріанства.

"Нещодавно ми сидимо за обідом з донькою, їмо. Раптом Лелі щось не сподобалося, вона каже: "Мам, простягни руку", - і спльовує туди. Я у неї питаю: "Тобі 20 років!" - "І що? Якщо це несмачно", - поділилася Гузєєва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лариса Гузєєва пояснила, чому красуня-донька відмовилася ставати актрисою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лариса Гузєєва зізналася: "Думаєте, я ніколи нікого не відводила?".

Також портал Знай.uа писав, що Ларису Гузєєву застали в обіймах знаменитої красуні.