Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська поділилася з багатотисячною армією шанувальників новим пікантним фото в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, на своїй сторінці зіркова красуня і молода мама опублікувала кадр, на якому позує в спокусливому образі у ванній. Оля лежить у ванній в цілісному темному купальнику і красивих прикрасах. Поруч сидить пухнастий чорно-рудий кіт.

"Киця, я дарую тобі особисту вечерю зі мною в розкішному ресторані з видом на нічний Київ😍♥️♥️ Сама в шоці! 🔥🔥🔥Плюс компанію нам складуть керівники @uniceua, які знають про beauty все💋 Крім незабутнього (гарантую 😂) вечора, окремо подарую 3 ексклюзивні набори Unice, які просто лопаються від класної косметики🤩💄І там є мій парфууум #body2body! Все, як завжди, супер просто. Не люблю правила, тому їх так мало. Це все! 🙌 У тебе є три тижні. Рівно стільки я буду на обкладинці нового каталогу Unice🔥", - написала Цибульська.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

скріншот з поста Цибульської

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська зізналася, що періодично може влаштовувати скандали в будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська розповіла про секретні засоби жіночої краси.

Також портал Знай.uа писав, що недавно Оля Цибульська вперше показала українцям батька своєї дитини.