Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка запала в душу покійному нині Х'ю Хефнеру, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами та еротичними фотосесіями.

Читайте Знай в Google News!

У своєму Instagram-акаунті знаменитість часто публікує відверті знімки. Цього разу Даша поділилася пікантним кадром, де позує вдома абсолютно оголеною. Але це не зовсім так, адже на ній було тільки взуття – бежеві кросівки від Puma. Сама фотографія була сильно замилена, тому підписники не змогли розглянути розкішну фігуру 35-річної зірки.

"Пару днів не виходжу з дому... Не розумію, чому мене не випускають просто в нових кросах", - грайливо написала артистка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Коли намагаєшся завантажити фотку😂 👌 😍", "Блін, думав інет не вантажить, а так круто звичайно🖤 🖤 🖤", "Зняла лінзи, довелося окуляри шукати👀. Даша, ви прекрасні", "Блін - капець, дуже замучене фото)" - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва дозволила розглянути декольте ближче.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва блиснула божественними грудьми в сукні принцеси: "Якби п'ятниця була людиною".

Також портал Знай.uа писав, що екссолістка NikitA Анастасія Кумейко спокусила українців неймовірною гнучкістю.