Популярний співак, колишній соліст гурту "Чай вдвоем" Стас Костюшкін буквально до сліз розсмішив шанувальників, опублікувавши дуже кумедне відео, на якому він пародіює американську виконавицю Бейонсе, все це сталося на одному з популярних телешоу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Костюшкіна в мережі Instagram.

Так, на відео можна помітити, як артист виїжджає на сцену на опудалі коня в короткій шкіряній спідниці і шкіряному бюстгальтері з гривою світлого волосся і жваво танцює, віртуозно потрапляючи в фонограму.

Стас Костюшкін, скріншот: Instagram
Стас Костюшкін, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Коротше, якщо мене народити під Бейонсе, вийде скажена Баба-Яга", — підписав відео колишній соліст групи "Чай удвох".

Також варто зазначити, що віддані шанувальники Костюшкіна, спочатку ледь не переплутали його з Тарзаном, фанати прийшли від номера в захват і з задоволенням поділилися в коментарях своїми враженнями і асоціаціями: "Згадала як танцював Ченінг Татум"; "Матір Божа... сподіваюся, Бьонсе не знає про це хуліганство..."; "До сліз;))) стільки енергії і акторського в цьому".

Варто також нагадати нашим читачам, що російський музикант, колишній учасник гурту "Чай вдвоем" Стас Костюшкін прийшов на Авторадіо. Де він, серед іншого, виконав свою відносно нову пісню "Опа! Анапа". Характерно, що рельєфний співак не втратив приводу роздягнутися і виконати трек топлес, ще й зазначивши, що саме це правильний спосіб його виконання.

Раніше повідомляли, шестирічна дівчинка з Трускавця закохала в себе українців і стала зіркою мережі.

Як повідомляв Знай.uа, "Тато, танцюй": діти змусили легенду "Чай удвох" Костюшкіна скакати на жвавій вулиці.

Знай.uа писав, "Після ковтка вина": Стас Костюшкін заліз на сцену до Меладзе, і почалося.