Олексій Потапенко – відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, якого виховує з колишньою дружиною Іриною Горовою.

Читайте Знай в Google News!

Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, цього разу репер поділився дивним відео, яке зараз стрімко набирає популярність у мережі.

У кадрі чоловік свариться з жінкою на вулиці. У підсумку вона вирішила зняти з себе чорну спідницю і білу футболку та постати перед опонентом абсолютно оголеною. Потім героїня скандального ролика з криками помчала слідом за чоловіком, поки той намагався втекти.

Мабуть, дане відео справило велике враження на Потапа.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Whats up with me???!!! #omg", - написав вражений артист.

"Дівка вогонь 🔥", "О боже😂", "Що це було?)))" - пишуть у коментарях користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, прийомна дочка Потапа показала, як треба вигулювати собачку: в міні-топі і з келишком.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап розповів, як провів День незалежності і як відсвяткував отримання звання заслуженого артиста України.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських показала приховані таланти Потапа, про які сама не здогадувалася: "Тепер зрозуміло".