Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу інтригуюче фото, на якому з'явилася в компанії партнера по "танцям з зірками" Дмитра Дікусара. Фанати живуть в передчутті, вони впевнені, що ці двоє підірвуть танцпол. На новому яскравому знімку, Слава і Дмитро відображені в момент пристрасті, він сильно обіймає її ззаду, а вона ніби тане в його руках. У підписі до публікації Камінська залишила дуже емоційний пост.

Читайте Знай в Google News!

"Наше життя - це емоція! Ми живемо заради неї! І тільки з віком розуміємо, як це важливо «відчувати»! Відчувати увагу, розуміння, турботу, «любов», можливо, залежність! Метелики в животі - це явище короткочасне, і яка різниця, де, як і з ким? Як би дико це не звучало, але ніякі цінності соціуму не зможуть направити на шлях істинний, коли гормони домінують над контролем. Життя одне! І вона тут і зараз! Ніхто не погладить тебе по голові за чесність, якщо ця чесність не збігається з його ідеологією! Ми звикли звинувачувати когось в тому, чого самі не можемо досягти через навішаних соціумом штампів! Намагатися бути хорошим для всіх - це зраджувати себе! Любов приходить в будь-якому віці до тих, хто до неї готовий! І до тих, хто вміє любити себе! PS: фото не має відношення до сказаного вище. Просто воно прекрасно, спасибі, @rostickdesign ❤️ і, звичайно ж, @dikusar_dmitriy❤️", - написала Слава.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.