Популярна американська телезірка і бізнесвумен Кортні Кардашьян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала спокусливе фото, на якому позує в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії Кортні відображена в цікавій локації, вона лежить на чомусь, покритому тонким бордовим шовком. І схожим шовком модель прикриває оголене тіло - ноги і груди. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж, в руці зірка тримає флакончик улюблених парфумів. У підписі до фото Кардашьян розповіла про цей аромат. "Пахне, як я: невимушено заворожуюче. Спекотні ноти рубінового алмазу і вогненно-червоний імбир зустрічаються. Вражаюче багатство рубінової орхідеї для відкриття, яке вражає самий початок. У серці спокуслива сила малинових пелюсток троянд перетинаються з несподіваною яскравістю пристрасного перцю. Немов зачаровує поцілунок Рубіна, Австралійський сандал купається в розкішному багатстві червоного жасмину і стручків ванілі для чарівливого аромату", - написала вона. Фанати кинулися активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua", що гаряча Кортні Кардашян в непристойно відвертому вбранні з'явилася в несподіваному місці.