Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу Fantina поділилися фото артистки з дуже відвертою фотосесії.

Читайте Знай в Google News!

На свіжому знімку Тіна постала абсолютно оголеною. 35-річна зірка сидить на сірій підлозі, схрестивши розкішні ніжки. Хвилясте русяве волосся розпущене, на обличчі гарний нюдовий макіяж, а прикрас на співачці немає і зовсім. У підписі до фото нагадали, що до прем'єри нового альбому Кароль залишилося менше двох днів.

"Вже післязавтра прем'єра сьомого студійного альбому "Знайти своїх", який виходить на честь 15-річчя музичної кар'єри співачки!" - йдеться в пості.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто відзначити, що "Знайти своїх" – сьомий студійний альбом Тіни Кароль, приурочений до 15-ти річчя творчої діяльності вийде 18 вересня на всіх стриммінгових музичних платформах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль на "Танцях з зірками" вигуляла прикрасу за 26700 гривень: все в діамантах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль похвалилася шедевром, який український скульптор Володимир Цісарик створив спеціально для обкладинки її нового альбому "Знайти своїх".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль замінила Дана Балана відомим режисером: разом на даху висотки.