Олексій Потапенко – відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, якого виховує з колишньою дружиною Іриною Горовою.

Читайте Знай в Google News!

Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, цього разу репер поділився фотографією зі зйомок третьої частини української комедії "Скажене весілля". На селфі Потап позує у вельми незвичайному для нього образі священика. Артист стоїть у церкві в рясі священика і з довгою бородою.

"Знімаємо Скажене весілля 3", - лаконічно підписав кадр чоловік Насті Каменських.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Капець)))👍👍👍👍", "Потап, тобі личить.... підробляєш у вільний час? 👏 ", "Відпусти мені батюшка гріхи🙏🏻🙏🏻🙏🏻😁😁😁", "Отець Олексій", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

До слова, російський комік Максим Галкін попросив Потапа його благословити: "Батюшка, благослови!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, прийомна донька Потапа показала, як треба вигулювати собачку: в міні-топі і з келишком.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап розповів, як провів День незалежності і як відсвяткував отримання звання заслуженого артиста України.

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських показала приховані таланти Потапа, про які сама не здогадувалася: "Тепер зрозуміло".