Останнім часом Влад Топалов дещо зник з радарів. Раніше він був суперпопулярним виконавцем, а зараз про нього чути трохи менше. У цьому немає нічого дивного. Топалов зараз намагається проводити більше часу з сином. І своє життя він активно висвітлює в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Топалов похвалився результатами затишної фотосесії з коханою дружиною і ведучою "Орла і Решки" Регіною Тодоренко. Варто відзначити, що на кадрах зіркове подружжя виглядає дуже щасливими.

"Є люди, як я🙈, які дууууже дооооолгоооо до всього "доходять"..... 🤣 🤦 🏻 ♂ ️ так от, я з кожним днем все більше розумію, як же мені пощастило і який я щасливий. Немає більшої нагороди для чоловіка, ніж мати поруч найкращу жінку і, як наслідок, найкращих дітей! Дякую тобі за все, моя любоффф! У новому номері @7days_ru поговорили і посміялися про все, що сьогодні відбувається! І про Льодовиковий період))) дякую за кльову зйомку!" - написав Топалов.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Топалов ледве підняв свою 15-кілограмову гордість: "Так пробуджує".

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко розповіла про своє екстремальне захоплення: "Це вбивство".

Також портал Знай.uа писав, що Тодоренко зворушила кмітливістю дворічного сина: "Тато бубух".