Творча студія "Квартал 95" поділилася архівною фотографією, на якій зображений наймолодший їх актор Володимир Мартинець у дитинстві. Варто відзначити, що 16 вересня артист відзначив своє 27-річчя.

Читайте Знай в Google News!

Рідкісний знімок з Володимиром з'явився на офіційній сторінці "Кварталу 95" в соціальній мережі Instagram. У підписі до фото підписникам пропонують вгадати, хто ж зображений на ньому. І, звичайно ж, справжні шанувальники майже відразу впізнали Мартинця.

"Впізнали цього ну дууже серйозного хлопчика?Підказка: у нього нещодавно був день народження", - написали в публікації.

скріншот з поста Кварталу 95

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Вова", "Звичайно 👍", "І хто не впізнає приольського красеня Володьку", "Мартинець", "У мене теж така футболка була, тільки рожева 😄", - відгадують користувачі соцмережі в коментарях під постом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у наймолодшого актора студії" Квартал 95 " Володимира Мартинця 16 вересня день народження - йому виповнюється 27 років. На честь свого дня народження він відповів на кілька запитань про свої перші та останні рази.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Жіночий Квартал" показали те, що не призначене для сторонніх очей.

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Кварталу 95" показав любов усього свого життя.