Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно оскандалилася через стосунки з чоловіком Каньє Вестом, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників новим знімком, на якому з'явилася в компанії своїх сестер Хлої та Кортні.

Читайте Знай в Google News!

У кадрі зіркова родина позує в спокусливих роздільних купальниках і в сонцезахисних окулярах. При цьому на грудях Кім можна помітити пластир. Як саме поранилася модель, можна тільки припускати.

Судячи з підпису дружини Каньє Веста, фото було зроблено 14 років тому на музичному фестивалі в Сполучених Штатах. Ймовірно, в ті часи сестрички були не особливо популярні і не мали таку величезну кількість пластичних операцій на тілі та обличчі. На знімку вони виглядають досить красиво і природно.

"Trifecta 2006. Йдемо в ногу з 19-м сезоном Кардашян сьогодні ввечері на E!"- написала Кім.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кім Кардашьян засмутила численних шанувальників сумною новиною – культове шоу "Сімейство Кардашьян" закривають через 14 років успіху та високі рейтинги.

Як повідомляв портал Знай.uа, гаряча красуня Кім Кардашьян показала спекотне фото зі свого гардеробу.

Також портал Знай.uа писав, що Кортні Кардашьян показала спокусливе фото в соцмережі Instagram.