Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу Fantina опублікували відеозвернення кумира після гучної прем'єри нового альбому "Знайти своїх".

Читайте Знай в Google News!

У кадрі артистка сидить у студії в очікуванні та милується фанатським чатом під кліпом. Тіна привітала всіх з прем'єрою і подякувала всю свою команду. Потім вона сказала, що дуже рада і розплакалася.

"Дивимося прем'єру разом! на @youtube 🔥", - йдеться у підписі до короткого ролика.

До речі, під час відеозвернення Кароль використовувала свою нову Instagram-маску, яку також може приміряти будь-який користувач соцмережі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кліп-трилогія "Знайти своїх" складається з трьох пісень однойменного нового альбому Тіни Кароль. Це своєрідний емоційний пазл, який складається у відповідь на питання: "У чому криється щастя?"

Співачка виконала в трилогії роль героїні, якій люди довірили найпотаємніші секрети своїх душ. Для одних Тіна рятувальний круг, а для інших справедливий вирок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, машина Тіни Кароль злетіла з моста - в мережі обговорюють нове відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіну Кароль застали за ніжностями з групою незнайомців: знайшла своїх.

Також портал Знай.uа писав, що оголена Тіна Кароль ледь змогла прикритися руками: "Вже післязавтра".