Користувачі соцмережі Instagram вирішили порівняти фігури і фото в купальниках української співачки Тіни Кароль і мами Дана Балана. Як відомо, після інтриг на "Голосі країни" Балану і Кароль приписують бурхливий роман, а артисти ці чутки весь час підігрівають. Нещодавно в соцмережі з'явилися знімки спокусливої Тіни в купальниках, а на противагу їй представили знімки 62-річної Людмили Балан.

Читайте Знай в Google News!

Треба сказати, що Людмила Балан у свої 62 роки не гребує ніякими найгарячішими і відкритими позами. Складається таке враження, ніби вона кидає виклик своїм молодим суперницям. Не дарма вона стільки років присвятила модельному бізнесу. Тим часом молода і пекуча Тіна Кароль не відстає, і бере публіку своїми спокусливими формами.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Шанувальники відзначають, що Людмила виглядає нітрохи не гірше майже у два рази молодшої Тіни Кароль. Також фоловери додають, що якщо у Дана і Тіни дійсно все складеться, то зі свекрухою у співачки проблем не буде — вони однозначно знайдуть спільну мову.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.