40-річна Марина Боржемська зараз є одним з основних тренерів на популярному проекті "Зважені та щасливі" на телеканалі СТБ. Саме завдяки участі в цьому шоу вона стала відома по всій Україні. Марина-активна користувачка соцмереж і радує шанувальників цікавими подіями зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

"Сила людини, знаходиться всередині кожного з нас👆. І те, як ми нею скористаємося, залежить також тільки від нас🙌. Будьте сміливими в прийнятті рішень і впевненими в тому, що перебуваєте на вірному шляху❤️", - написала вона.

Шанувальники прийшли в захват від такої мотивації і відео з бекстейджу нової фотосесії. Особливо фанати відзначили милого рудого котика, який підійшов до Марини в розпал зйомки і теж вирішив взяти в ній участь.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

" дуже красива👏", "Мариночка - ви красива жінка", " Яка ж Ви неймовірна, Марина! 😍 ", "І коли ви все встигаєте, Мариночка!?!?!?!!! Тільки звикаєш до вас однієї-бац!!! - ви відкриваєтеся зовсім з іншого боку.....Не передбачувана жінка", " Милий котик. Гарно позує"," прекрасний чоловічок, щастя вам"," Прикольно все👍"," Море задоволення)", " як я вчасно натрапила на Ваш пост!!! Спасибі! Мені якраз потрібні були такі слова❤", "Супер", "я захоплююся Вами, для мене ви ідеальний мотиватор", - пишуть коментатори.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Марина привітала свою аудиторію зі своїм "професійним" святом-Днем фізичної культури і спорту. Жінка навіть приготувала в подарунок дещо особливе, а саме спеціальне тренування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська після розлучення вчить жінок найважливішому.

Як повідомляв Знай. ua, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська звернулася до неба заради найріднішої.

Також Знай. ua писав, що тренер "Зважених та щасливих" Боржемська похвалилася ідеальним пресом.