Відомий російський гуморист і шоумен Максим Галкін, який вже багато років одружений на Примадонні російської естради Аллі Пугачовій, не перестає радувати фанатів яскравими фото і відео з сімейного життя. Артист часто показує в Instagram дітей і кохану дружину, і цей раз не став винятком. Виявилося, що близнюки Гаррі і Ліза відзначають свій 7 день народження.

Читайте Знай в Google News!

На відео можна побачити ошатних іменинників Лізу і Гаррі, які ходять по будинку, а слідом за ними ходить Максим Галкін з камерою і все це знімає. Так, в ролику видно, що син подарував молодій мамі Аллі Борисівні букет квітів. Також можна побачити, як діти між собою обмінюються подарунками. У підписі до публікації Галкін написав: "7 років. Наш головний день! З днем народження, дітки! #гарригалкин #елизаветагалкина. P. S. кожному підписнику знайомому і ні - дуже дякую за теплі слова і привітання в коментарях!". Фанати кинулися активно обговорювати відео, засинаючи діток компліментами і привітаннями в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.