Міла Кузнєцова – відома українська модель плюс-сайз, блогерка і володарка бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч людей, яких вона частенько балує яскравими фото і відео зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так і цього разу красуня показала нове гаряче відео для свого TikTok, на якому продемонструвала своє "багатство" з усіх боків та ракурсів. У кадрі Міла позує в кепці з великим козирком, яскраво-бірюзовому купальнику з рюшами і глибоким декольте, а в руці тримає смартфон. Варто відзначити, що короткий ролик вийшов дуже красивим і спокусливим.

"Круто🔥 виглядаєш як завжди на все💯", "Красуня. Як тобі відпочинок?", "Забавний ролик)", "Ахр*неть", "Кульки)😍 😍 😍", "Як завжди😍", "Клас!", "Ви шикарно виглядаєте 😍 у вас багато красивих купальників🤗", - написали користувачі соцмережі в коментарях під публікацією Міли.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як Міла Кузнєцова зазивала літо назад на свою величезну приманку.

Як повідомляв портал Знай.uа, українка з рекордним бюстом занурила фанатів у своє декольте – голову не втратьте.

Також портал Знай.uа писав, що українка з 13-м розміром грудей на відпочинку засвітила пірсинг в інтимному місці.