Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі яскраві фото, на яких позує в компанії двох загадкових хлопців, а в підписі ним розповіла про прем'єру авторського фільму.

Читайте Знай в Google News!

"Вже офіційно! Фільм "Китобой" в прокаті з 8 жовтня! Рідкісний випадок і прорив для авторського кіно, коли його ще й бере під крило @sonypicturesru. Фільм створювався майже 10 років, і знімався на Чукотці з непрофесійними акторами (головних героїв режисер знайшов в інтернаті). Тонкий, глибокий, пристрасний, зворушливий, сильний фільм, який нещодавно став тріумфатором на Венеціанському кінофестивалі, вчора подивився російський глядач в рамках @kinotavr_31. А з 8 жовтня Ви вже зможете побачити його все! Уууууух, як круто! @philipp_yuryev, неймовірно пишаюся!",- написала Христина у підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.