Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть незважаючи на звинувачення в піарі, пара Микити і Даші квіткової залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Через карантин торжество закохані трохи перенесли, але нещодавно все-таки відзначили своє весілля. Нещодавно в соцмережі дівчина показала милі фото, на яких з'явилася в романтичному образі на прогулянці, а в підписі до нього написала про "знаках" Всесвіту.

Читайте Знай в Google News!

"Нещодавно почула теорію, що, коли життя прям зовсім йде шкереберть — це означає, що ми просто згорнули не на той шлях, тому Всесвіт всіляко намагається дати нам «знак» (читати люлей). І тут я задумалася. А серйозно. І коли ти такий: "Тааак, стоп. Я міняю свій напрямок", все відразу ж заспокоюється, налагоджується і ставати краще. Помічали таке?",- написала Даша в підписі до публікації. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.