Відома українська телеведуча і улюблениця глядачів Алла Мазур кілька місяців тому відкрила шанувальникам особисту трагедію – у неї рак. Довгий час українці підтримували телезірку, слали їй теплі слова і бажали якнайшвидшого одужання. На щастя, Аллі вдалося перемогти страшну хворобу, і вона змогла повернутися в ефір "ТСН Тиждень". А нещодавно вона відзначила 55-річний ювілей в радикально новому образі - з короткою стрижкою і в кольорі блонд. Алла Мазур вирішила привітати колег, друзів і глядачів за привітання і підтримку – вона залишила трепетний пост у своєму мікроблозі в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Дорогі мої друзі-близькі і далекі! Спасибі за океан вашої любові і підтримки днями. Спасибі за ваші слова, квіти, книги, побажання, неймовірні авторські вироби – все, що наповнює життя новими ідеями і смислами. Радію за сучасну, модну, стильну і прогресивну Україну, яка схвально сприйняла мій радикально новий образ. Не виключено, він стане і екранним: якраз зараз це вирішуємо. Ну а стимул летіти вище – мені подарувала улюблена команда ТСН-тижня. Збудеться ще одна давня мрія: політ над Києвом. Тому попереду - нові експерименти. І я вірю: ми з вами ще не раз приємно здивуємо один одного. До зустрічі в неділю, о 19.30 в ТСН Тиждень", - написала Алла в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо: перемога над раком та молодіжний стиль – як видатні зірки України привітали Аллу Мазур з 55-річчям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ошатна Алла Мазур запросила українців провести вечір разом.

Також портал "Знай.ua" писав, що телеведуча Алла Мазур залишилася без частини волосся, фахівець постарався.