Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі яскраві фото, на яких позує у двох образах – блакитній сукні-футлярі і чорному брючному костюмі цікавого фасону. А в підписі до публікації Христина розповіла, як їй довелося міряти вбрання в купе поїзда.

Читайте Знай в Google News!

"Коли я поміряла це плаття, то закричала на всю гримерку – воно! І більше не стала дивитися десятки чохлів і пакетів, які зібрав для мене @ramamustav. Я моментально закохалася в цей силует, фактуру і колір з нової колекції @rasario. Але я зараз навіть не про ідеальну сукню, а про ідеальних людей, які щодня створюють красу в @rasario. Крім того, що ніхто не збирався мене відпускати в Сочі, не посадивши на мене обидва луки (навіть в екстремально лічені години). Дівчата зустрічали мене ні світло, ні зоря у себе в шикарному бутіку, приїжджали до мене в театр і міряли уривками між виходами на сцену.

Але! Найголовніше це фінальна Примірка в поїзді!!!!!! У поїзді, Карл! Коли ми після прогону в театрі мчали в таксі на вокзал (сидячи з дівчатками з @rasario один в одного на колінах і з моїми сумками в руках), потім бігли по перону і, розклавши речі, міряли плаття для Кінотавра в купе... а потім я дефілювала по килиму поїзда, як по червоній доріжці Кінотавра, щоб подивитися плаття в динаміці! Боже, дівчата! Ви приголомшливі! Ця Примірка в поїзді в скарбничку кращих спогадів в житті!",- написала Христина Асмус у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.