Співачка Міка Ньютон (справжнє ім'я Оксана Грицай) кілька років живе в США. Вона вийшла заміж, але останній рік став дуже непростим для артистки і її сім'ї. Дівчина пережила онкологічне захворювання. Зараз вона вже повністю здорова і зважилася чесно поговорити про хворобу з Катериною Осадчою для Світського життя.

Читайте Знай в Google News!

"Дуже Ми стрессанули в минулому році. Я захворіла на рак. Я вперше це говорю і у мене навіть мурашки по шкірі. Останній рік був дуже серйозним, емоційний, моя мама дуже не хотіла, щоб я говорила про це. І я приїхала здатися, що я здорова, що все нормально", - стверджує співачка.

Осадча поцікавилася, яке саме онкологічне захворювання довелося пережити співачці.

" це був рак яєчника, тому я закликаю всіх жінок завжди перевірятися. Дівчатка в 33 роки не хворіють, цей рак він більш для дорослих людей і коли всі побачили, що це все-таки рак, ми перевіряли в 4 лабораторіях, ніхто не хотів вірити. Тому дівчата, перевіряйтеся. Кісти вони бувають різні", - стверджує Міка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Осадча зазначила, що дуже маленький відсоток дівчат ходить періодично до лікаря просто так, якщо нічого не хвилює. І вона запитала про симптоми самої артистки, які змусили її пройти обстеження.

" Здувався живіт. Я на спорт, я на дієти. У мене тоді все так прекрасно йшло, я знімалася для реклам, ми тільки одружилися, все прекрасно. І тут щось зі мною не те. На початку карантину у мене була операція за операцією. Мені дійсно пощастило. Моя лікар вона закінчувала Гарвард і вона сказала: Ми не будемо тебе труїти, тому що ти хочеш бути мамою", - зізналася Оксана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чоловік Каменських Потап надів окуляри і зібрався показати "М", щоб це не значило.

Як повідомляв Знай. ua, молода матуся Кекелія з кварталу зізналася, як поєднує роботу і материнство.

Також Знай. ua писав, що син Тарзана відповів за себе і скривджену маму.