Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський випробовували кулінарів-аматорів на спритність, координацію і вміння приготувати страви високої кухні навіть з відходів на четвертому тижні "МастерШеф-10" на СТБ.

Читайте Знай в Google News!

Судді провели конкурс в образах грецьких богів, а учасникам довелося готувати з відходів. В кінці випробування, чорні фартухи заслужили-Яна Корж, Алекса Антонова, Дмитро Баліта і Юлія Венедиктова. За перемогу в конкурсі Богдан Сиротенко знову повернувся на балкон.

У битві чорних билися п'ятеро учасників-Катя Дем'янова, Яна Корж, Алекса Антонова, Дмитро Баліта і Юлія Венедиктова. Кожен з них вибрав одну з п'яти карток, на яких було вказано назву продукту - зірки страви мексиканської кухні. Алексі дісталася свиняча вирізка, Каті - курка, Дімі свиняча шия, Юлі - сибас, а яні - свинячі реберця.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

" ми хочемо, щоб ви перейнялися духом Мексики, тому готувати ви будете в сомбреро з мисками, доверху заповненими водою. Ваше завдання готувати так, щоб зберегти посудини найбільш повними. Втрачаєте воду-втрачаєте час. Це дуже хороший тест на координацію і впевненість рухів, які необхідні професійному кухареві",-пояснив Ектор Хіменес-Браво.

Найгірше з випробуванням впоралася Яна, яка недоготовила свинячі ребра і навіть використовувала діжонську гірчицю в мексиканському блюді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ектор Хіменес-Браво розповів про іншу молодь.

Як повідомляв Знай. ua, суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво пустив на свою кухню Фреймут.

Також Знай. ua писав, що кулінари-аматори з "МастерШеф" перетворять відходи на смачну їжу, найдивніший експеримент на кухні.