Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі незвичайне відео, на якому з'явилася в цікавому образі, і в якому вона виконала одну з пісень нового альбому. При цьому можна помітити, що ролик змонтований таким чином, що Настя буквально світиться і виблискує.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Каменських розповіла про свій новий альбом. "Сьогоднішня ексклюзивна прем'єра мого нового альбому # ECLÉCTICA @tiktok була просто воу. Сподіваюся, вона вам сподобалася так само як і мені! І ви дійсно закохалися в цю божевільну суміш різних звуків! "Cause #ECLÉCTICA-це музика без кордонів! Це пристрасть, любов, радість, чутливість, про кожну жінку і про те, ким вона могла б бути. Яка пісня з Ecléctica Вам подобається найбільше?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.