Мікеле Морроне - відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він зібрав величезну фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам в польському аналогу "50 Відтінків". Треба сказати, що після виходу фільму, Морроне став вельми популярним, і це не дивно – вона справжній красень. Актор зібрав величезну аудиторію у своєму Instagram, яку тепер частенько радує спекотними знімками.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно Мікеле виклав в мережу незвичайне фото, на якому позує в жаркому образі. Красунчик-актор зображений на вулиці, він приліг на диванчик з сигаретою в руках і пускає дим через ніс. Перед камерою він з'явився в темних брюках і синій сорочці, з модними сонцезахисними окулярами на очах. У підписі до публікації Морроне написав: "Скажи це ще раз". Треба сказати, що фанатки без розуму від нової фотографії актора, його завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що "поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот – треба було обережніше.