Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим і абсолютно незвичайним образом, створеним спеціально для нового сезону шоу "СТМПУ".

Так, артистка приміряла спокусливу чорну сукню з прозорими вставками і глибоким декольте, вигідно підкресливши струнку фігуру і пишні груди, доповнивши вбрання панчохами, напівпрозорими рукавичками лимонного кольору і солнцехащитными окулярами з "котячою" оправою. При цьому зовнішність красуні вражає не менше, ніж її вбрання - з рудої довговолосої дівчини Соня перетворилася в грайливу блондинку, а колір очей замінила на яскраво-блакитний за допомогою лінз.

не повірите, але їду на роботу 🌟 😜 🍒 Як вам мій голлівудський блонд?

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Дуже крутий образ! Вам неймовірно пасує! Не змінюйте його , хочаб деякий час👍👍👍", "Це смачно🤗🤗🤗 класний образ!", "Очей не відірвати, прямо мрррррррр( шикарні цицьки))))", "на Мадонну схожа", "ви шикарні 🤩".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.