"Танці з зірками" - один з найпопулярніших проектів з зірками на українському телебаченні. Чуттєві і запальні танці радують шанувальників і показують артистів зовсім з різних сторін і на цей раз вже до 4 випуску утворилася пара явних фаворитів публіки.

Читайте Знай в Google News!

"Танці з зірками" в останньому четвертому ефірі показали неймовірно чуттєві номери, але кращою з кращих стала Надія Мейхер в парі з Кирилом Васюком. Вони вперше зі старту сьомого сезону набрали максимум балів - 40 з 40.

Пара тримається в топі турнірної таблиці і українці вже називають їх ймовірним претендентом на перемогу.

Надія присвятила танець самому ключовому році у своєму житті-розставання з групою "ВІА Гра". Під пісню" пішов геть " Надя і Кирило показали тваринну пристрасть, в кінці артистка розбила стілець об спину партнеру.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Шикарний танець, шикарна Надія, бажаю перемоги", " який же у неї шикарний партнер. Такий ммм як би сказати, мужик з шикарною енергетикою, передачею емоцій і технікою просто вах. ІМХО, один з небагатьох, хто реально прям в кожному номері відпрацьовує на всі сто.", "Надя дає фору молодим, вона перетанцює їх усіх! скільки пристрасті, емоцій, темпераменту! вогонь!", "Ці підтримки як новий вид мистецтва"," Переживаю за спину партнера об яку зламали стілець", " яка ж Надя неповторна,незамінна, талановита.Пішла з Віагри, Віагри - не стало.На Наді Закінчилася та сама Віагра. Проста, щира, ніжна, глибока, мудра. А актриса", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, глибоко вагітна зірка "Танців з зірками" Гвоздьова розсекретила ім'я дитини.

Як повідомляв Знай. ua, Аніта Луценко згадала, як вибула з "Танці з зірками", під ту ж "нещасливу" пісню, що і Alyona Alyona.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль перевершила Афродіту на "Танцях з зірками", українці помітили містику.