Антоніна Паперна-старша дочка відомої української актриси Ольги Сумської, яка нещодавно народила другу дитину від російського актора Володимира Яглича. Дівчина теж актриса, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя. Так, нещодавно Антоніна виклала в мережу миле фото з прогулянки з маленькою дитиною, на якому з'явилася в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії Тоня відображена на прогулянці в парку, куди вийшла в яскравому вбранні з дитиною в колясці. Як видно, на ній сині лосини і яскравий салатовий пуховик оверсайз, а на голові жовта шапка. Красуня весело посміхається, тримаючи коляску і не дивиться в камеру. У підписі до публікації Паперна написала: "Ну здрастуй, осінь! Ось ми і в пуховиках! Я вирішила вибрати такий, щоб було помітно здалеку". До слова, нещодавно Антоніна в соцмережі розповідала, що поки не повністю відновилася після пологів, так що має трошки зайвих кілограмів. Схоже, цей пуховик став відмінним рішенням, щоб приховати фігуру, якою актриса поки незадоволена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадавши, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.иа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.