Російський актор Михайло Єфремов, якого засудили до восьми років позбавлення волі у справі про смертельну ДТП в центрі Москви, на волі заробляв десятки мільйонів рублів на рік.

Однак, незважаючи на солідний дохід знаменитості, сім'я Єфремова може опинитися в досить скрутному становищі. Як відомо, у актора є багато дітей. Якщо старші спадкоємці вже можуть подбати про себе самостійно, то з молодшою донькою Анною-Марією є проблема.

Артист поселив доньку в квартиру, яка йому дісталася від знаменитої матері. Грошей на Анну-Марію Єфремов ніколи не шкодував. Але тепер її витрати буде нікому покрити, враховуючи, що дівчина офіційно не працює. До того ж вона перестала ходити на скандальні телепередачі за гонорари і публічно обговорювати своє особисте життя.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

При цьому мати Анни-Марії Ксенія Качаліна без шматка хліба точно не залишиться. Друзі Єфремова взяли на себе зобов'язання піклуватися про неї.

Дружина артиста Софія Кругликова заявила, що його донька також отримає необхідну підтримку, проте журналісти вважають, що дорослій повнолітній спадкоємиці Єфремова слід було б влаштуватися на роботу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ельмана Пашаєва, який захищав актора Михайла Єфремова у справі про смертельну ДТП, позбавили статусу адвоката.

Як повідомляв портал Знай.uа, новий адвокат актора Михайла Єфремова Володимир Васильєв подав апеляційну скаргу на вирок підзахисному. У ній він просив скоротити призначений термін у два рази або замінити реальне покарання на умовне.

Також портал Знай.uа писав, що адвокат Михайла Єфремова назвав захисника потерпілих у справі про аварію в центрі Москви Олександра Добровінського винним у вироку акторові.