Відома українська телеведуча і улюблениця глядачів Алла Мазур кілька місяців тому відкрила шанувальникам особисту трагедію – у неї рак. Довгий час українці підтримували телезірку, слали їй теплі слова і бажали якнайшвидшого одужання. На щастя, Аллі вдалося перемогти страшну хворобу, і вона змогла повернутися в ефір "ТСН Тиждень". А нещодавно телезірка прийшла на ефір "Сніданок з 1+1" до своїх колег, де розповіла про свою боротьбу та новий імідж.

Читайте Знай в Google News!

"Снідала сьогодні на 1+1 з Людою Барбір і Русиком Сенічкіним. Говорили про нову зачіску, про діагноз і про перемогу, чому важливо не мовчати, і як підтримати людей, які не хочуть здаватися перед онко. "Сніданок з 1 + 1" першим розповів про наш спільний проект з журналом "Marie Claire", моє інтерв'ю в осінньому номері і показав наші 5 обкладинок. А зустрітися домовилися в понеділок - після недільного ефіру "ТСН Тиждень". Люблю цю талановиту сонячну компанію. У них в гостях завжди цікаво і затишно. Посилання на відео - в шапці профілю. Ну а тут - ми з Людою і Русиком: і ввічливі, і не дуже. А ще - майже ексклюзив для вас. На останньому фото ми разом з Юлею Жмакіною: мудрим ідеологом і невтомним моторчиком "Сніданку", а за сумісництвом – і його керівником. Ось хто стоїть за всіма неймовірними проектами ранкової команди 1 + 1. @ruslan_senichkin @ liudmila.barbir @julia_zhma Люблю!",- трепетно написала Алла Мазур у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо: перемога над раком та молодіжний стиль – як видатні зірки України привітали Аллу Мазур з 55-річчям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ошатна Алла Мазур запросила українців провести вечір разом.

Також портал "Знай.ua" писав, що телеведуча Алла Мазур залишилася без частини волосся, фахівець постарався.