94-річна мати легендарного музиканта, лідера гурту Queen Фредді Мерк'юрі Джер Булсара розповіла про його юнацтво і зізналася: "Мені було сумно, але у нього не було вибору".

Колись Фредді дійсно був сором'язливим підлітком родом із Занзібару, який жив у передмісті Лондона. Молодий Фаррук Булсара вивчав дизайн, торгував одягом в магазині, але у нього була тільки одна мрія – музика. Про це пише видання Express.

"Він знав, що ми хочемо, щоб він став адвокатом або бухгалтером, тому що більшість його двоюрідних братів були юристами. Але він говорив: "Я не настільки розумний, мамо. Я не настільки розумний", - згадує Джер.

Ще до вступу в коледж на дизайнера хлопець почав складати тексти пісень у своїй спальні. Нотатки майбутніх хітів він ховав під подушку.

Фредді Мерк'юрі з матір'ю, фото ITV
Фредді Мерк'юрі з матір'ю, фото ITV

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я часто говорила йому: "Не клади туди сміття, а то я його викину!", а він просив: "Не викидай його, мамо, це дуже важливо", – розповідає мати легенди.

Однак у міру того, як любов Фредді до творчості росла і почалися репетиції, виникли проблеми з сусідами – не всі на тихій вулиці Гладстон-Авеню в Сассексі раділи гучній музиці.

"Сусіди були літні і говорили, що це їх турбує. Мій син був дуже сумлінною людиною. Мені було сумно, коли він пішов, але він сказав: "Це єдиний спосіб рухатися вперед, мамо", – поділилася Джер.

Фредді Мерк'юрі, скріншот: YouTube
Фредді Мерк'юрі, скріншот: YouTube

Фредді переїхав до квартири в Кенсінгтоні та незабаром став продавцем вживаного одягу на Кенсінгтонському ринку разом з майбутнім колегою по Queen Роджером Тейлором. Але Джер розповіла, що він як і раніше приходив до неї в гості і готував на кухні. А коли він був зайнятий, вона надсилала його улюблені страви, навіть коли Фредді вже був суперзіркою.

"Він часто дзвонив мені: "Мамо, я їду додому!" І приїжджав на своєму Роллс-Ройсі, і всі сусіди були в захваті, а в студію він брав мої сирні бісквіти", – зазначила Булсара.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, день народження Фредді Мерк'юрі: невідомі факти і найкращі пісні лідера Queen.

Як повідомляв портал Знай.uа, у новому кліпі Queen показали серце Києва.

Також портал Знай.uа писав, що помічник Фредді Мерк'юрі видав передсмертне бажання лідера Queen.