Даша Ульянова – фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але в той же час модель отримала свою порцію слави і тисячі нових підписників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями.

Читайте Знай в Google News!

Днями Ульянова взяла участь в популярному шоу "Танці з зірками", де станцювала в дуеті з Сергієм Мельником з 5 сезону реаліті "Холостяк". Спільним гарячим фото гімнастка не могла не похвалитися. У кадрі, опублікованому в соцмережі, пара пристрасно обіймається. Для румби Даша вибрала синю сукню середньої довжини в білизняному стилі і з мереживом. Сергій був в атласній піжамі чорного кольору.

"Ще один холостяк у колекцію😂 👍", - жартівливо підписала кадр Ульянова.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До слова, в номері "Танці з зірками" з Мельником також з'явилася фіналістка 5-го сезону "Холостяка" Олена Головань.

"Вчора відбулася моя маленька поява в прекрасному шоу @tanci1plus1 ❤️ все завдяки вам ❤️🙏 ви стільки писали і просили, що для відмови не було варіантів 😊 мені шалено цікава Ваша думка, про вчорашні події) Скажу чесно, мене зворушило... Хто дивився, зрозуміє ❤️ Дорогий @sergeimelnik ти знаєш, я завжди поруч 🙏 твої слова важливі і потрібні 💋", - написала Олена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, переможниця "Холостяка" Даша поскаржилася на ціни в Одесі: "До Туреччини полетіли".

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Ульянова з "Холостяка" затьмарила морський пейзаж у крихітному бікіні.

Також портал Знай.uа писав, що 90-річний Чапкіс одружився з жінкою, молодшою за нього на півстоліття: "У мене з'явився стимул".