Даша Ульянова-фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, цього разу красуня показала миле фото, а в підписі до публікації запропонувала фанатам поактивничать.

Читайте Знай в Google News!

"ЛАЙК-ТАЙМ - давайте піднімемо активність один одному. Умови участі: ✅ бути підписаним на мене; ✅ написати "Хочу Лайки" під цим постом (можна попросити коментарі, взаємні підписки); ✅ поставити 5 лайків на останні пости мені та іншим учасникам (чесно проходимо хоча б 3-5 людей); ✅ Поставили Лайки – пишіть «готово» під коментарями інших учасників. Я теж беру участь. Найактивніших залайкаю ♥️", - написала Даша у підписі до фото. А фанати кинулися активно коментувати фото красуні, виконуючи умови її лайк-тайму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша з "Холостяка" зробила відверте зізнання.