Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. А нещодавно красуня-сестра знаменитості, 30-річна Ксенія, виставила серію розкішних кадрів, позуючи в жіночному образі на тлі моря і гір в казковій Греції.

Так, дівчина приміряла розкішну довгу сукню зеленого кольору з розрізом на нозі, доповнивши вечірнє вбрання сережками, нюдовим макіяжем і чорними босоніжками на підборах. При цьому красуня загадково дивилася вдалину, засвітивши струнку фігуру, над якою старанно працює, і накинувши стильний блейзер-оверсайз при пориві вітру.

зміни свої думки, і ти зміниш свій світ...

Фолловери залишилися в захваті: "ви красуня😍 😍 😍"," Ксюша красуня🔥", "ти просто космос🚀 💘❤️".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Ксенія виставила серію трепетних кадрів з чоловіком, бізнесменом Артемом Аурсаліді, відпочиваючи в Юрмалі, Латвія, і похвалившись новим захопленням. Так, кохані проїхалися по пляжу на велосипедах, захоплюючись прохолодною осінньою погодою і морем з синьою водою. При цьому Ксенія процитувала Ернеста Хемінгуея, зазначивши, що світ - прекрасне місце.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.