Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила яскраве відео-селфі, позуючи перед дзеркалом в спокусливому образі, який, за словами самої красуні, вона приміряла для зйомок.

Так, артистка продемонструвала струнке тіло лише в коротенькому блейзері чорного кольору, суцільно розшитому стразами, блискучому білосніжному ремені і мерехтливому срібному топі, грайливо танцюючи на камеру. При цьому Віра заінтригувала численних шанувальників осінньою новинкою, проте так і не зізналася, що саме чекає зацікавлених фанатів.

Нова осінь, нові зйомки 🤍 Новий топ, новий піджак⚪️ Новий мейк Стара тільки я ♪ Але настрій 🔥, так що, як каже Іван Ургант-працюємо 💪 🏻

Фолловери не пройшли повз: "Віра, ви як завжди 🔥", "чудова і восени і влітку і взимку", "красуня❤️", " я подивилася раз💯 😍".

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще