Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов поділився кумедним відео, не тільки повеселивши, але і заітригувавши численних шанувальників їх сім'ї.

Так, парочка позувала в студії звукозапису, прослуховуючи уривок пісні "Часовые пояса", яку кохані, судячи з усього, виконали дуетом, що стало для них прем'єрою. При цьому Регіна не змогла встояти спокійно і оцінити загальну працю, а запально танцювала, поки Влад намагався зосередитися.

і ось так завждиииии🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Фолловери не пройшли повз: "нормальна баба-нудьга в сім'ї😂 👍 👍 👍"," тому що ти зануда😂"," Регіна запальничка, а ти Влад її вогнегасник🤣 🤣 🤣", " хочу скоріше вже почути цю пісню цілком!😍 Ну і додати до себе в плейлист, звичайно ж!", "Коли пили однаково, але накрило по різному😂 😂", "яка вона чудова!!! Прям люблю її))".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.