Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася новим талантом, про який вона довгий час не розповідала багатьом шанувальникам - виявляється, красуня довгий час вчилася живопису в реалізмі і вже поділилася своєю першою роботою.

Так, артистку навчав відомий художник Сергій Піскунов, картини якого дійсно важко відрізнити від фотографії. До слова, Даша працювала з Сергієм і в якості моделі, ще давно захоплюючись творчістю чоловіка. Перша робота Астаф'євої вийшла дуже пристрасною, але при цьому гармонійною - співачка зобразила дівчину з червоною помадою на губах, яка п'є воду.

вчора закінчила роботу) дуже довгоочікувану і важливу для мене. Дякую моєму талановитому вчителю @piskunovart

Фоловери залишилися в захваті: "Мася, це так красиво!❤ ️ 🔥 ", "Даша крута у всьому ❤️❤️❤️ відмінна робота!", "Як красиво! 💔💔💔♥️💋", "Вауууу💥💥💥💥💥бімба💣", "Ого.Так це ж шедевр!", "Глибина, райдужні ніжні відтінки, які цікаві факти пов'язані з цією картиною ?) ", "Губи це вічний тренд👍".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще