Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі яскраве фото, на якому позує в кокетливому образі. А в підписі до публікації Христина розповіла про свої подорожі поїздами російською залізницею.

Читайте Знай в Google News!

"Я їду з Сочі в Москву на поїзді! 1,5 доби! Я взагалі дуже часто їжджу на поїздах. Набагато частіше, ніж на літаках. Не тому, що боюся літати. Навпаки, дуже люблю, хоча і спокійніше на поїзді. Але ці поїздки завжди - мої рідкісні вихідні. І можливість виспатися, повчити Тексти, почитати сценарії і договори, на які завжди катастрофічно немає часу. І навіть кайф, що немає зв'язку. Я реально відпочиваю. Зараз, наприклад, їду в якомусь старовинному поїзді позаминулого століття (на який, звичайно, без сліз не поглянеш), але навіть в цьому є якась романтика, що відкидає мене в дитинство. Чай, ліси-тополі і нікуди не треба поспішати. А ви часто їздите на поїздах? Любите цю справу?",- написала Асмус у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.