У вівторок, 22 вересня, стало відомо про трагедію в родині Сильвестра Сталлоне. Мати голлівудського актора і режисера Жаклін (Джекі) померла у віці 98 років. Про це повідомляє портал TMZ.

Читайте Знай в Google News!

Причини смерті поки що не розголошуються. Сталлоне була відомим астрологом, танцівницею, а також промоутером жіночого рестлінга. Вона перенесла безліч пластичних операцій.

Жаклін Сталлоне народилася в 1921 році у Вашингтоні. Її предки по батьківській лінії емігрували в США з Одеси (Російська імперія) в 1888 році.

У 98 років мама Сталлоне активно займалася спортом, ходила на шопінг, грала на акордеоні і фортепіано, співала і танцювала чечітку. Крім того, Жаклін – автор книги "Сила зірок: астрологічний путівник до суперуспіху".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вона виховала трьох дітей: Сильвестра Сталлоне, музиканта і співака Френка Сталлоне, а також актрису Тоні Д'альто. В даний час у живих залишилися двоє синів. Д'альто, народжена донька від шлюбу Жаклін з іншим чоловіком, померла в 2012 році після довгої боротьби з раком легенів. Перед смертю 48-річна американка переїхала жити до матері.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в одному з останніх інтерв'ю доньки відомого американського актора Сильвестра Сталлоне розповіли, що саме він є причиною їх самотності.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережу злили відверті фото доньок Сильвестра Сталлоне.

Також портал Знай.uа писав, що Сильвестр Сталлоне збирається стати режисером і продюсером нового фільму "Брати-легенди", який буде присвячений українським боксерам Кличкам.