На телеканалі "1+1" відбувся четвертий прямий ефір головного танцювального шоу країни "Танці з зірками". Він запам'ятався відвертими історіями учасників та емоційними номерами, серед яких можна виділити контемпорарі від Санти Дімопулос і Макса Леонова.

Читайте Знай в Google News!

Санта Дімопулос зізналася про болючу втрату свого життя – смерть батька. Зірка прийшла на проект, щоб втілити свою дитячу мрію і мрію батька – танцювати. Саме він вперше привів доньку в репетиційну залу. Після трагедії дівчина залишила танці.

Санта Дімопулос, фото 1+1
Санта Дімопулос, фото 1+1

"Цей виступ був для мене емоційно дуже складний – я не з тих людей, які звикли показувати іншим, що відбувається у душі. Я завжди намагаюся бути, виглядати сильною. А під час ефіру відбувся переломний для мене момент, за який я дуже вдячна. Мій виступ – це подяка моєму татові за все, а ще прийняття емоцій тієї маленької дівчинки", - сказала Санта в студії "Сніданку з 1+1".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Санта Дімопулос і Макс Леонов, фото 1+1
Санта Дімопулос і Макс Леонов, фото 1+1

Артистка додала, що участь в шоу для неї справжнє випробування, адже щоденні тренування і репетиції внесли корективи не тільки в графік, але і змінили її життя.

"Я вважаю, що "Танці з зірками" – це той проект, який вимагає повної віддачі у всьому: час, емоції, тренування. А для мене це ще й подвійний виклик – прийти фізично в форму після народження другої дитини – і я це зробила", - поділилася Дімопулос.

Санта Дімопулос і Макс Леонов, фото 1+1
Санта Дімопулос і Макс Леонов, фото 1+1

Знаменитість порадила всім, у кого є комплекси, не соромитися свого тіла, а прийняти себе такими, які ви є.

"Своє тіло потрібно любити, яким би воно не було, тоді воно почне змінюватися. Це буде подяка вам за ту любов, яку ви йому надаєте. Я завжди кажу, не цурайтеся себе, вчіться чомусь новому. Це нормально чогось не вміти, або не знати. Треба просто йти вперед і насолоджуватися процесом", - зазначила Санта.

Санта Дімопулос, фото 1+1
Санта Дімопулос, фото 1+1

За її словами, в колективі серед учасників панує дружня і сімейна атмосфера. Зірки підтримують один одного, адже всі змагаються в рівних умовах.

"Я не роблю ставку на перемогу, і в тому моя сила, не хочу на це відволікатися. Я прагну вкладати душу у танець, і якщо мені вдасться протриматися у проекті якомога довше, я буду щаслива. Щопонеділка після ефіру я намагаюся переглянути усі виступи пар, бо розумію, чого вартий кожний виступ – це колосальна праця. Мені дуже подобається як розкривається Юлія Саніна – знаю як багато вона працює. Олег Винник завжди підкорює своєю харизмою, а на проекті я вболіваю за пару Арама Арзуманяна та Тоню Руденко – вони неймовірні", - заявила Санта.

За результатами оцінок суддів у четвертому ефірі "Танців з зірками" пара Санти Дімопулос і Макса Леонова отримала 39 балів.

"Музично, ритмічно, виразно. Дякую, я вражений цим номером. Я навіть не можу висловити, які почуття я пережив разом з вами зараз", - сказав Григорій Чапкіс.

Танці з зірками
Танці з зірками

"Я повірила сьогодні вашим сльозам. Ваша історія торкнулася глибоких струн моєї душі. Танець був наповнений неймовірною синергією. Просто браво", - підкреслила Катерина Кухар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вагітна Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала про часи до слави.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дашу Ульянову застукали в пристрасних обіймах з Холостяком, і це не Макс: "Ще один в колекцію".

Також портал Знай.uа писав, що 90-річний Чапкіс одружився з жінкою, молодшою за нього на півстоліття.