Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, і це раз не став винятком. Він показав миле фото з Дашею і розповів про цікавий випадок на заправці, який з ними стався.

Читайте Знай в Google News!

"Кілька днів тому до Даші на заправці підійшла дівчина... Я аж здивувався, дівчина обняла Дашу, почала щось майже в сльозах їй говорити. Потім виявилося, подякувала за натхнення і сказала, що вона потрапила під скорочення у зв'язку з другою хвилею пандемії і її звільнили... Вона сказала, що чекає наш онлайн курс. Чекає так само як і сотні тисяч інших людей з нашої аудиторії і так само як і ми з Дашею. Минуло півтора місяці роботи над ним, і ми готові показати вам цей продукт. Безкоштовна частина онлайн курсу вже починається. За реєстрацію Ви отримуєте чек лист найбільш затребуваних професій і зрозумілу інструкцію як почати заробляти мінімум $800. Переходьте за посиланням в шапці мого профілю і починайте виконувати завдання. Поїхали", - написав Добринін у підписі до кадру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.