Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно виконавець презентував новий кліп на позитивну літню пісню "Бомба-ракета", де зіграв головні ролі разом з красунею-дружиною Сніжаною, а також зміг перемогти коронавірусну інфекцію.

Тепер артист поспішив поділитися з шанувальниками хорошими новинами – скоро презентація спільного з Kyivstar проекту. Бабкін пообіцяв, що це буде "щось дуже класне". На опублікованому фото музикант зображений з дружиною Сніжаною, з якою виховує двох чудових діток – Веселину і Єлисея.

Зіркове подружжя позує на тлі блакитного автобуса у вуличних образах. На Сергії біла футболка, блакитні джинси і чорні кеди, а на Сніжані – блакитний светр, сірі мом-джинси та грубі черевики.

"Життя - один великий сценарій, складений нами!.." Знімаємо для вас щось дуже класне разом з @kyivstar.official Romantic 💙", - інтригуюче підписав знімок Бабкін.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сергій та Сніжана Бабкіни трепетно привітали 10-річну доньку: про такий подарунок мріяв кожен.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Бабкін переміг коронавірус і звернувся до шанувальників: "Дуже підступний, підлий і хитрий".

Також портал Знай.uа писав, що Сніжана Бабкіна зізналася, що чоловік Сергій пив її грудне молоко: "Вважаю себе героєм".