Українська 43-річна поп-виконавиця Kamaliya (справжнє ім'я – Наталія Захур) поділилася з шанувальниками неймовірно милим відео на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як відомо, співачка та її близькі вже більше двох тижнів борються з коронавірусом. Незважаючи на погане самопочуття і специфічний ритм життя, що складається з лікування і обстежень, виконавиця знаходить приводи для позитиву, яким ділиться зі своїми підписниками.

"На тлі нашої хвороби, 16-ого дня нашої хвороби на Ковід 19, і після повернення додому з чергового обстеження з Олександрівської лікарні, наш будинок зустрів нас з радісною новиною!!! Наша квочка приготувала нам дуже приємний сюрприз!) У нас перший виводок! Сьогодні вилупилися курчата! Ми в захваті!) Ми відібрали курчат, які вилупилися, щоб вона не придушила їх, так як Квочка продовжує сидіти на яйцях, з яких ось-ось вилупляться ще малюки!" - написала артистка.

На фоне нашей болезни, 16-ого дня нашей болезни на Ковид 19, и после возвращения домой с очередного обследования из Александровской больницы, наш дом встретил нас с радостной новостью!!! Наша квочка приготовила нам очень приятный сюрприз!) У нас первый выводок! Сегодня вылупились цыплята! Мы в восторге!) Мы отобрали вылупившихся цыплят, чтобы она не подавила их, так как Квочка продолжает сидеть на яйцах, с которых вот-вот вылупляться ещё малыши!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
Geplaatst door Kamaliya Zahoor op Maandag 21 september 2020

Раньше Kamaliya неодноразово розповідала про велику кількість домашніх тварин, за якими доглядає вона сама та її доньки Арабелла і Мірабелла. У сім'ї Захур – 11 собак, 2 кота (мейнкун і ангорський), шиншили, коні, єнот-полоскун, папуга какаду, кролики, рибки, сова. До речі, курник з'явився в їхньому маєтку за бажанням дівчаток.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вся сім'я співачки Камалія впала жертвою важкої китайської хвороби: "Ця зараза небезпечна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Камалія залишила доньок без 1 вересня і зізналася, чому: "Найцінніше".

Також портал Знай.uа писав, що Камалія і Гросу поділилися, чим займаються на карантині – "Інакше ніяк".