Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерів в Instagram фото з особистого життя. На цей раз новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років.

Так, дівчина виставила серію досить пікантних знімків, на яких позувала в білосніжному напівпрозорому платтячку, з розпущеним волоссям і ніжним нюдовим макіяжем. Так, красуня, яка зараз живе і вчиться в США, засвітила струнку фігуру і форми, але ось вбрання вирішила не прасувати, за що "насварила" саму себе, випереджаючи коментарі недоброзичливців.

Соня, випрасуй сукню

Фолловери почали коментувати, не пройшла повз і мама Віра Брежнєва: "😂 😂 ось як ти можеш, в пом'ятому♥♥️", "шикарна😍 😍 😍 🔥", "треба погладити сукенку", "Соня красуня👍", " дуже красива!", "І так хороша😉 🔥 👏"," ой, вибачте, у вас тут занадто красиво😅 🔥 🔥 🔥", " то не пом'яте, то так задумано ... )))".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше