У відомої російської акторки, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк є син, якому вже виповнилося 20 років — Майкл Стрюков. Хлопець активно публікує в Instagram відео, на яких демонструє підписникам свою гру на гітарі. Проте, незважаючи на захоплення музикою, Майкл не збирається обирати творчу професію.

Читайте Знай в Google News!

Численні шанувальники музиканта вважають, що він дуже талановитий, і деякі оцінюють його гру так: "Занадто круто, щоб бути правдою".

Майкл Стрюков, фото: Instagram
Майкл Стрюков, фото: Instagram

Юнак навчається в МДІМВ на юридичному факультеті. Протягом декількох років він здобував освіту в коледжі в США, але, коли його мама захворіла, повернувся до Росії. На відміну від своєї старшої сестри Ані, яка любить увагу публіки, Майкл веде досить закритий спосіб життя.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У його акаунті в соцмережі публікацій всього з десяток, а ось фоловерів вже майже півтори тисячі. І це не дивно: молода людина приваблює численних підписниць своєю красою і чарівністю. Майкл дуже схожий на зіркову маму: таке ж темне густе волосся, великі карі очі, красиво окреслені губи.

"Красунчик", "Копія мама, вона нереальна красуня у вас. Ви весь в неї", "Мені так подобається, коли ти посміхаєшся, Майкі", "Краш", "Суперський хлопець у супермами", – захоплюються підписники.

Також розповімо нашим читачам, що у Анастасії Заворотнюк троє дітей: Майкл і Анна народилися в шлюбі з бізнесменом Дмитром Стрюковим, а від нинішнього чоловіка, фігуриста Петра Чернишова, у актриси підростає дочка Міла, якій виповнилося два роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, зовсім не "Жаба Аркадіївна", як зараз виглядає колега Заворотнюк з "Моєї прекрасної няні".

Як повідомляв Знай.uа, карма "Моєї прекрасної няні": колега Заворотнюк кинув кіно, тепер миє і лагодить машини.

Знай.uа писав, донька Заворотнюк замінить "Мою прекрасну няню" на екранах: коли чекати на "молоде поповнення".